Twój koszyk
   
  • WWW.MAYBEME.PL
  • LOGOWANIE
  • REJESTRACJA
x

Klauzula informacyjna

Administratorem Twoich danych osobowych będzie KavkaJevelry Łukasz Królak, Anna Królak spółka cywilna z siedzibą w Poznaniu, adres: 60-689 Poznań, Mateckiego 23c/41 (dalej: „My”).
Możesz się z nami skontaktować listownie pod wyżej wskazanym adresem albo mailowo pod adresem: firma@maybeme.pl. Jesteśmy właścicielem sklepu internetowego MaybeMe prowadzonego pod adresem: https://www.maybeme.pl/

Będziemy przetwarzać Twoje dane w celu wysyłania Tobie informacji o promocjach, nowościach i wydarzeniachdotyczących naszych towarów i usług – podstawą przetwarzania jest Twoja zgoda, a także nasz prawnie uzasadniony interes – w zakresie prowadzenia marketingu bezpośredniego naszych towarów i usług oraz wykazania, że Twoje dane przetwarzamy zgodnie z prawem.

Wykonanie naszych usług wymagać będzie przekazania Twoich danych podmiotom, które dostarczają oraz serwisują nam narzędzia IT niezbędne do prowadzenia sklepu internetowego MaybeMe, podmiotom świadczącym usługi hostingu, podmiotom udostępniającym nam narzędzia do wysyłki newsletter.

Będziemy przechowywać Twoje dane osobowe do czasu cofnięcia przez Ciebie zgody (wypisania się z newslettera).

Masz prawo dostępu do swoich danych w każdej chwili.Ponadto, możesz żądać sprostowania, usunięcia, a także ograniczenia przetwarzania danych osobowych. W przypadku danych, które udostępniłeś nam na podstawie swojej zgody i które będziemy przetwarzać z wykorzystaniem systemów informatycznych, masz prawo otrzymać je od nas w ustrukturyzowanym formacie, nadającym się do odczytu maszynowego lub poprosić nas byśmy przesłali je bezpośrednio innemu administratorowi.

W przypadku, gdy wyraziłeś zgodę na przetwarzanie danych osobowych, możesz ją cofnąć w każdym czasie. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie udzielonej zgody przed jej wycofaniem.

Przysługuje Ci także prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeżeli uważasz, że przetwarzanie Twoich danych osobowych narusza przepisy prawa.

W przypadku przetwarzania danych osobowych na podstawie naszego prawnie uzasadnionego interesu, przysługuje Ci prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych – z przyczyn związanych z Twoją szczególną sytuacją. Dodatkowo, w przypadku gdy Twoje dane będziemy przetwarzać na potrzeby marketingu bezpośredniego, również masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec takiego przetwarzania, w tym profilowania jeżeli jest ono związane z takim marketingiem bezpośrednim.

Podanie przez Ciebie danych osobowych jest dobrowolne, aczkolwiek niezbędne do wysyłania informacji o promocjach, nowościach i wydarzeniach dotyczących naszych towarów i usług.

Decyzje podejmowane na podstawie Twoich danych osobowych nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany.

  • PRODUKT
Kostka ABC
Model: OBR-K9MM00016
MAYBEME

 Kostka edukacyjna ABC. Idealna jako prezent na narodziny dziecka lub Dnia Mamy

  szt.
KOSZT: 14.99 PLN
  • ZOBACZ RÓWNIEŻ
Złota stópka
Złota stópka
19.00 PLN
Wiszący miś
Wiszący miś
29.00 PLN
Różowy smoczek
Różowy smoczek
23.99 PLN
Niebieski smoczek
Niebieski smoczek
23.99 PLN
Wózek
Wózek
14.99 PLN
Kostka ABC
Kostka ABC
14.99 PLN
Sklep MaybeMe.pl - bransoletki modułowe i komponowane - oryginalne bransoletki z literkami i zawieszkami.