Twój koszyk
   
  • WWW.MAYBEME.PL
  • LOGOWANIE
  • REJESTRACJA
x

Klauzula informacyjna

Administratorem Twoich danych osobowych będzie KavkaJevelry Łukasz Królak, Anna Królak spółka cywilna z siedzibą w Poznaniu, adres: 60-689 Poznań, Mateckiego 23c/41 (dalej: „My”).
Możesz się z nami skontaktować listownie pod wyżej wskazanym adresem albo mailowo pod adresem: firma@maybeme.pl. Jesteśmy właścicielem sklepu internetowego MaybeMe prowadzonego pod adresem: https://www.maybeme.pl/

Będziemy przetwarzać Twoje dane w celu wysyłania Tobie informacji o promocjach, nowościach i wydarzeniachdotyczących naszych towarów i usług – podstawą przetwarzania jest Twoja zgoda, a także nasz prawnie uzasadniony interes – w zakresie prowadzenia marketingu bezpośredniego naszych towarów i usług oraz wykazania, że Twoje dane przetwarzamy zgodnie z prawem.

Wykonanie naszych usług wymagać będzie przekazania Twoich danych podmiotom, które dostarczają oraz serwisują nam narzędzia IT niezbędne do prowadzenia sklepu internetowego MaybeMe, podmiotom świadczącym usługi hostingu, podmiotom udostępniającym nam narzędzia do wysyłki newsletter.

Będziemy przechowywać Twoje dane osobowe do czasu cofnięcia przez Ciebie zgody (wypisania się z newslettera).

Masz prawo dostępu do swoich danych w każdej chwili.Ponadto, możesz żądać sprostowania, usunięcia, a także ograniczenia przetwarzania danych osobowych. W przypadku danych, które udostępniłeś nam na podstawie swojej zgody i które będziemy przetwarzać z wykorzystaniem systemów informatycznych, masz prawo otrzymać je od nas w ustrukturyzowanym formacie, nadającym się do odczytu maszynowego lub poprosić nas byśmy przesłali je bezpośrednio innemu administratorowi.

W przypadku, gdy wyraziłeś zgodę na przetwarzanie danych osobowych, możesz ją cofnąć w każdym czasie. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie udzielonej zgody przed jej wycofaniem.

Przysługuje Ci także prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeżeli uważasz, że przetwarzanie Twoich danych osobowych narusza przepisy prawa.

W przypadku przetwarzania danych osobowych na podstawie naszego prawnie uzasadnionego interesu, przysługuje Ci prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych – z przyczyn związanych z Twoją szczególną sytuacją. Dodatkowo, w przypadku gdy Twoje dane będziemy przetwarzać na potrzeby marketingu bezpośredniego, również masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec takiego przetwarzania, w tym profilowania jeżeli jest ono związane z takim marketingiem bezpośrednim.

Podanie przez Ciebie danych osobowych jest dobrowolne, aczkolwiek niezbędne do wysyłania informacji o promocjach, nowościach i wydarzeniach dotyczących naszych towarów i usług.

Decyzje podejmowane na podstawie Twoich danych osobowych nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany.

  • PRODUKT
  • MAYBEME SKLEP >
  • PRODUKTY >
  • Kwadratowa bezbarwna cyrkonia
Kwadratowa bezbarwna cyrkonia
Model: CYR-K9MM00250
MAYBEME

Kwadratowa bezbarwna cyrkonia

  szt.
KOSZT: 23.99 PLN
  • ZOBACZ RÓWNIEŻ
Bezbarwny złoty kryształ Swarovski
Bezbarwny złoty kryształ Swarovski
23.99 PLN
Krzyż z cyrkoniami
Krzyż z cyrkoniami
23.99 PLN
Okrągła perła
Okrągła perła
23.99 PLN
Bezbarwny kryształ Swarovski
Bezbarwny kryształ Swarovski
29.00 PLN
12 bezbarwnych Swarovski
12 bezbarwnych Swarovski
39.00 PLN
Bezbarwny kryształ Swarovski
Bezbarwny kryształ Swarovski
23.99 PLN
Gwiazdka z kr. Swarovski
Gwiazdka z kr. Swarovski
23.99 PLN
30 bezbarwnych Swarovski
30 bezbarwnych Swarovski
79.00 PLN
Różowe kocie oko
Różowe kocie oko
39.00 PLN
Wisząca owalna perła
Wisząca owalna perła
29.00 PLN
Kwadratowa bezbarwna cyrkonia
Kwadratowa bezbarwna cyrkonia
23.99 PLN
12 czarnych Swarovski
12 czarnych Swarovski
39.00 PLN
30 czarnych Swarovski
30 czarnych Swarovski
79.00 PLN
Kwadratowa biała cyrkonia
Kwadratowa biała cyrkonia
23.99 PLN
Sklep MaybeMe.pl - bransoletki modułowe i komponowane - oryginalne bransoletki z literkami i zawieszkami.