Twój koszyk
   
  • WWW.MAYBEME.PL
  • LOGOWANIE
  • REJESTRACJA
x

Klauzula informacyjna

Administratorem Twoich danych osobowych będzie KavkaJevelry Łukasz Królak, Anna Królak spółka cywilna z siedzibą w Poznaniu, adres: 60-689 Poznań, Mateckiego 23c/41 (dalej: „My”).
Możesz się z nami skontaktować listownie pod wyżej wskazanym adresem albo mailowo pod adresem: firma@maybeme.pl. Jesteśmy właścicielem sklepu internetowego MaybeMe prowadzonego pod adresem: https://www.maybeme.pl/

Będziemy przetwarzać Twoje dane w celu wysyłania Tobie informacji o promocjach, nowościach i wydarzeniachdotyczących naszych towarów i usług – podstawą przetwarzania jest Twoja zgoda, a także nasz prawnie uzasadniony interes – w zakresie prowadzenia marketingu bezpośredniego naszych towarów i usług oraz wykazania, że Twoje dane przetwarzamy zgodnie z prawem.

Wykonanie naszych usług wymagać będzie przekazania Twoich danych podmiotom, które dostarczają oraz serwisują nam narzędzia IT niezbędne do prowadzenia sklepu internetowego MaybeMe, podmiotom świadczącym usługi hostingu, podmiotom udostępniającym nam narzędzia do wysyłki newsletter.

Będziemy przechowywać Twoje dane osobowe do czasu cofnięcia przez Ciebie zgody (wypisania się z newslettera).

Masz prawo dostępu do swoich danych w każdej chwili.Ponadto, możesz żądać sprostowania, usunięcia, a także ograniczenia przetwarzania danych osobowych. W przypadku danych, które udostępniłeś nam na podstawie swojej zgody i które będziemy przetwarzać z wykorzystaniem systemów informatycznych, masz prawo otrzymać je od nas w ustrukturyzowanym formacie, nadającym się do odczytu maszynowego lub poprosić nas byśmy przesłali je bezpośrednio innemu administratorowi.

W przypadku, gdy wyraziłeś zgodę na przetwarzanie danych osobowych, możesz ją cofnąć w każdym czasie. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie udzielonej zgody przed jej wycofaniem.

Przysługuje Ci także prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeżeli uważasz, że przetwarzanie Twoich danych osobowych narusza przepisy prawa.

W przypadku przetwarzania danych osobowych na podstawie naszego prawnie uzasadnionego interesu, przysługuje Ci prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych – z przyczyn związanych z Twoją szczególną sytuacją. Dodatkowo, w przypadku gdy Twoje dane będziemy przetwarzać na potrzeby marketingu bezpośredniego, również masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec takiego przetwarzania, w tym profilowania jeżeli jest ono związane z takim marketingiem bezpośrednim.

Podanie przez Ciebie danych osobowych jest dobrowolne, aczkolwiek niezbędne do wysyłania informacji o promocjach, nowościach i wydarzeniach dotyczących naszych towarów i usług.

Decyzje podejmowane na podstawie Twoich danych osobowych nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany.

  • PRODUKT
Rozgwiazda
Model: OBR-K9MM00149
MAYBEME

 Różowa rozgwiazda na tle białego kółka

  szt.
KOSZT: 14.99 PLN
  • ZOBACZ RÓWNIEŻ
Pomadka
Pomadka
14.99 PLN
Biały hibiskus
Biały hibiskus
14.99 PLN
Niebieska niezapominajka
Niebieska niezapominajka
14.99 PLN
Kolorowy kwiatek
Kolorowy kwiatek
29.00 PLN
Sklep MaybeMe.pl - bransoletki modułowe i komponowane - oryginalne bransoletki z literkami i zawieszkami.