Twój koszyk
   
  • WWW.MAYBEME.PL
  • LOGOWANIE
  • REJESTRACJA
x

Klauzula informacyjna

Administratorem Twoich danych osobowych będzie KAVKA JEVELRY SP. Z O.O. SP. K. z siedzibą w Poznaniu, adres: 60-689 Poznań, Mateckiego 23c/41 (dalej: „My”).
Możesz się z nami skontaktować listownie pod wyżej wskazanym adresem albo mailowo pod adresem: firma@maybeme.pl. Jesteśmy właścicielem sklepu internetowego MaybeMe prowadzonego pod adresem: https://www.maybeme.pl/

Będziemy przetwarzać Twoje dane w celu wysyłania Tobie informacji o promocjach, nowościach i wydarzeniachdotyczących naszych towarów i usług – podstawą przetwarzania jest Twoja zgoda, a także nasz prawnie uzasadniony interes – w zakresie prowadzenia marketingu bezpośredniego naszych towarów i usług oraz wykazania, że Twoje dane przetwarzamy zgodnie z prawem.

Wykonanie naszych usług wymagać będzie przekazania Twoich danych podmiotom, które dostarczają oraz serwisują nam narzędzia IT niezbędne do prowadzenia sklepu internetowego MaybeMe, podmiotom świadczącym usługi hostingu, podmiotom udostępniającym nam narzędzia do wysyłki newsletter.

Będziemy przechowywać Twoje dane osobowe do czasu cofnięcia przez Ciebie zgody (wypisania się z newslettera).

Masz prawo dostępu do swoich danych w każdej chwili.Ponadto, możesz żądać sprostowania, usunięcia, a także ograniczenia przetwarzania danych osobowych. W przypadku danych, które udostępniłeś nam na podstawie swojej zgody i które będziemy przetwarzać z wykorzystaniem systemów informatycznych, masz prawo otrzymać je od nas w ustrukturyzowanym formacie, nadającym się do odczytu maszynowego lub poprosić nas byśmy przesłali je bezpośrednio innemu administratorowi.

W przypadku, gdy wyraziłeś zgodę na przetwarzanie danych osobowych, możesz ją cofnąć w każdym czasie. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie udzielonej zgody przed jej wycofaniem.

Przysługuje Ci także prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeżeli uważasz, że przetwarzanie Twoich danych osobowych narusza przepisy prawa.

W przypadku przetwarzania danych osobowych na podstawie naszego prawnie uzasadnionego interesu, przysługuje Ci prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych – z przyczyn związanych z Twoją szczególną sytuacją. Dodatkowo, w przypadku gdy Twoje dane będziemy przetwarzać na potrzeby marketingu bezpośredniego, również masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec takiego przetwarzania, w tym profilowania jeżeli jest ono związane z takim marketingiem bezpośrednim.

Podanie przez Ciebie danych osobowych jest dobrowolne, aczkolwiek niezbędne do wysyłania informacji o promocjach, nowościach i wydarzeniach dotyczących naszych towarów i usług.

Decyzje podejmowane na podstawie Twoich danych osobowych nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany.

Znajdź Salon
  • PRODUKTY
  • MAYBEME SKLEP >
  • PRODUKTY
SORTOWANIE PO:
cena
popularnoś?ć
dostępnoś?ć
Wisząca złota moneta
Wisząca złota moneta
69.00 PLN
Złota litera Y
Złota litera Y
19.00 PLN
Family
Family
69.00 PLN
Kaczka
Kaczka
14.99 PLN
Piramida (kol.męska)
Piramida (kol.męska)
29.00 PLN
Alert medyczny
Alert medyczny
14.99 PLN
Srebrne drzewko
Srebrne drzewko
19.00 PLN
Srebrna muszelka
Srebrna muszelka
19.00 PLN
Srebrna moneta
Srebrna moneta
19.00 PLN
Złota moneta
Złota moneta
29.00 PLN
Brylant srebrno-biały
Brylant srebrno-biały
19.00 PLN
Kostka ABC
Kostka ABC
14.99 PLN
Turkusowa łapka
Turkusowa łapka
14.99 PLN
3 cyrkonie (kol.męska)
3 cyrkonie (kol.męska)
29.00 PLN
Zakochane łabędzie
Zakochane łabędzie
79.00 PLN
Wisząca srebrna moneta
Wisząca srebrna moneta
69.00 PLN
Żyrafa
Żyrafa
14.99 PLN
Czerwona łapka
Czerwona łapka
14.99 PLN
MUM
MUM
29.00 PLN
Złoty znak -
Złoty znak -
23.99 PLN
Sklep MaybeMe.pl - bransoletki modułowe i komponowane - oryginalne bransoletki z literkami i zawieszkami.